Typ 23 timmar

Jag trodde inte jag skulle säga det, faktiskt, men jag kanske kanske kanske klarar mitt mål. Att ha ett nästa utkast till min roman den 10 juni, imorgon (idag), om typ 23 timmar! För ett par veckor sen kändes det inte som att det skulle gå, och när jag väl bestämde mig, när jag hade typ 10 sidor skrivna, då var det tufft.

Men nu sitter jag här med 187 sidor och bara några få situationer kvar att skriva! Imorgon (idag) blir en tuff dag, men jag ska fanimej fixa det. Det ska jag. Visste ni förresten att man kan ta en bok, vilken som helst, och räkna antal ord på en rad – den boken jag tog hade exempelvis 10 ord. Och så kan man ta sitt Word-dokument och dra in marginalerna till just 10 ord per rad, och då ser man hur långt det skulle bli i bokform. Skitbra grej, jag visste inte att det fanns. Det är ju jobbigt att gissa, liksom.

Sov gott, vi ses på andra sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *