The Great Gatsby

Filmatiseringen av The Great GatsbyI kväll tar jag ett steg framåt i min klassikerskola. Jag har utmanat mig själv att läsa minst en klassiker under 2013, vilket jag inte tagit mig för än. Dock ska jag se filmatiseringen av F. Scott Fitzgeralds “The Great Gatsby” om ett par timmar, vilket ska bli väldigt roligt! Även om jag inte läser boken får man väl ändå påstå att jag tar del av berättelsen.

Jag har absolut inga förväntningar. Jag har faktiskt inte ens sett en trailer. Visst har jag hört talas om boken många gånger, men jag är ändå rätt nollställd inför vilken typ av berättelse det är. Det är lite kul, eftersom det blir mer som en överraskning då. Den enda förväntningen jag har är på Leonardo DiCaprio. Han är en av mina favoritskådespelare. Ända sen “Inception”, “Blood diamond” och “Shutter Island” är jag fast. Helt fantastiska skådespelarprestationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *