Påsklov

Påsklov vårDet blev visst ett oplanerat påsklov från bloggen. Jag har verkligen njutit av den här ledigheten, den var välbehövlig. Ledighet i kombination med fantastiskt väder. Jag har bland annat varit ute hos mormor och morfar i skärgården. För mig blev det premiär med frukost på bryggan nere vid havet. Just då kändes det precis som sommar. Sen stod det en termos med kaffe där hela förmiddagen medan vi pratade, fikade och läste.

Alexandra-Therese 14Jag hann med att läsa “14” av Alexandra-Therese Keining och “Hästen och hans pojke” av C.S Lewis (bok tre i Narnia-serien). Sen började jag även på “Flyt som en fjäril, stick som ett bi” av Elin Nilsson. Den första boken ska jag recensera, de andra försökte jag läsa utan en tanke på varken recension eller kritik. Bara läsa. Slukas upp. Det var riktigt skönt.

Jag har hunnit skriva en del också. Inte speciellt mycket text, men mycket research. Den tog mig långt in i olika diskussionsforum och massor av intressanta tankebanor. Älskar att jag lär mig nya saker när jag går in i ett skrivprojekt! Nu ska jag se ett avsnitt av den hajpade serien “True detective” – bra avslutning på påskledigheten. Hoppas ni haft det lika skönt som jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *