Novelltävling: Efter stormen

NovelltävlingGillar du dystopier? Då tycker jag att du ska skicka in ett bidrag till Mix förlag och Adlibris Mondos novelltävling! Såhär beskrivs tävlingen:

MIX förlag och Adlibris Mondo utlyser en novelltävling där vinnaren belönas med 10.000 kronor, en Letto-läsplatta, inträde och resa till bokmässan i Göteborg samt blir publicerad i MIX digitala utgivning. Novellen ska på något sätt anknyta till Den mörka fläcken, Om du behöver mig och Slukhål.

Tre författare har skrivit varsin kortroman om en och samma katastrof. Nu är det DIN tur att skriva om härdsmältan i kärnkraftverket och vilka konsekvenser den för med sig. Missa inte att gå in på www.efterstormen.se för mer information, gratisnoveller, tester, kortfilm och mycket mer!

ttmeddelandeOm tävlingen: Novellen bör vara mellan 10 och 40 sidor lång, skriven i 12 punkter med minst 1,5 i radavstånd och skickas in som Wordfil. Bidrag mailas in till manus@mixforlag.se med ”Efter stormen-novell” i ämnesraden. Novellen ska vara inne senast den 1 augusti 2014. Vinnaren presenteras på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 27 september 2014. Vässa pennan och skriv så det ryker! Lycka till!

PS, Det finns ett test på efterstormen.se där man kan kolla hur man själv skulle reagera vid en sån katastrof (eller kanske hur man TROR att man skulle reagera), och jag fick 98% chans att överleva. Sen fick jag massa tips på överlevnadssaker att ha hemma. Man lär sig nåt nytt varje dag! DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *