Läs nomineringarna inför Augustpriset


Efter att ha kikat in hos Johanna insåg jag att Augustpriset snart är aktuellt. Imorgon kl 12.15 tillkännages årets nominerade titlar! Vi kan följa presskonferensen live från deras hemsida. Det ska bli spännande att se alla böcker som nomineras, men jag är framför allt nyfiken på barn- och ungdomskategorin. Jag har en idé om att jag ska läsa alla böcker i den kategorin innan vinnaren presenteras den 26 november, så jag verkligen kan bilda mig en uppfattning om vilken jag tycker borde vinna. Sex böcker på en månad (förutsatt att jag inte läst någon av titlarna innan) – det borde väl gå? Det blir om inte annat en utmaning! Efter varje utläst bok kommer jag publicera en recension om boken.

Är det någon annan som vill anta den utmaningen? Välj en kategori och läs alla nominerade titlar i den kategorin inför Augustpriset 2012!

4 Thoughts.

  1. Det låter definitivt som en rolig utmaning! Jag tror minsann att jag också ska försöka mig på att läsa alla böckerna som är nominerade i barn- och ungdomskategorin! :)

  2. Nu vet vi vilka böcker det blev som nominerades. Jag är med på utmaningen. Men måste svänga förbi biblioteket och låna några av de titlar jag inte redan hade hemma.

  3. Pingback: Bokbloggsjerka 2-5 november | Jonna Lindberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *