Harry Potter-muséet i 50 bilder

Warner bros studio tour i LondonJag har ännu inte återhämtat mig från Harry Potter-muséet. Jag tänker på det med jämna mellanrum och blir alldeles glad. I ett par dagar nu har jag kört en följetong med bilder därifrån på LitteraturMagazinet. Jag tog över 200 bilder, så trots att jag visar många är det bara ett urval. Fem delar blev det. Om ni är nyfikna får ni gärna kika på dem:

Del 1 – ditfärden, byggnaden och stora salen
Del 2 – kostymer, rum och föremål
Del 3 – mera rum, mera föremål, statyer och rekvisita i form av exempelvis brev, böcker och tidningar
Del 4 – mera statyer, hus, masker, figurer och Diagongränden
Del 5 – konstinspiration, modeller, modellen med stort M, trollstavar och ett par marodörkartor

2 Thoughts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *