Grafisk design för hela slanten

1c jonna-2Det bästa med att få tillbaka kreativ energi är att jag hela tiden kommer på nya saker jag vill göra. Problemet är bara att jag inte hinner med allt, så jag får sålla. Just nu skriver jag mycket, tror jag snart har ett första utkast som jag började med i januari. Den takten har jag aldrig haft förut.

Förutom skrivandet har jag börjat intressera mig för grafisk design. Eller ja, intresserad har jag kanske varit hela tiden, men nu har jag bokat in mig på en kurs. Första tillfället var igår, och det var så roligt! Sitta och pilla i illustrator och prata om snygga respektive mindre snygga formgivningar och designer. Jag gjorde ett päron. På den nivån är det, väldigt basic. Men kul.

Började tänka på alla bokomslag jag tycker om och varför. Och förpackningar. Började genast tänka på Risenta och Ekorrens ekologiska, och – favoriten – Saltå kvarn. Det finns så många snygga designer så jag dör. Ser verkligen fram emot nästa gång.

det-handlar-om-dignar-hundarna-kommermordarens-apahar-ligger-jag-och-bloder

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *