En hög av kreativitet

Fina böcker och färgerFör ett tag sen hittade jag ju som ni kanske vet tre fantastiska anteckningsböcker på Pocket shop med Tove Janson-tema. Ett par dagar senare råkade jag slinka ner på stan och tittade förbi bokrean. Egentligen skulle jag köpa fina pennor (att skriva med i mina fina anteckningsblock), men så gick jag förbi reabordet och såg Bodil Malmstens “Så gör jag – konsten att skriva”.

Den är ju så himla, himla fin! Framsidan tilltalar verkligen mig. Och det faktum att den är rätt stor. Maffig, på nåt vis. Ja, sen har jag ju läst att den ska vara väldigt bra också. Såklart. Så den fick följa med hem, tillsammans med alla fina pennor.

När jag kom hem la jag upp anteckningsböckerna, pennorna och Bodil Malmstens bok på köksbordet. Det blev bara en hög av fina färger och… kreativitet. Pennor, papper, författare. Skrivtips. Få saker inspirerar mig så mycket! Ända sen jag köpte pennorna har jag skrivit lite i mitt anteckningsblock varje dag. Med olika färger, såklart.

Bokreafynd - så gör jag

2 Thoughts.

  1. Härligt!
    Idag börjar jag min musikskrivarvecka. Tjuvstartade redan igår då inspirationen flödade. Kanske ska göra som du och skaffa lite kreativa hjälpmedel. Hm, kul med pennor i olika färg. Känns som ett bra tips att hålla isär

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *