En god natt tack vare Melinda (och Annika Thor)

Annika Thors En ö i havetIgår somnade jag till Melinda Kinnamans ljuva stämma. Hon är nämligen inläsare till en av mina favoritböcker – “En ö i havet” av Annika Thor. Jag blandar mellan den och “Prostens barnbarn”, som för övrigt läses in av mästaren Margareta Krook. Perfekt trygghet för mig att vaggas in i när jag ska sova. Varje gång jag lägger mig ner och känner mig grubblig eller orolig på något sätt sätter jag på någon av dem. Det är betingat med lugn, på något sätt. Då somnar jag på max tio minuter.

Provlyssna så får ni se vilken mysig inläsning Melinda Kinnaman gör. Visste ni förresten att hon är halvsyster till Joel Kinnaman?

1 Thought.

  1. En ö i havet-serien var en av de första serier jag slukade och älskade som liten. Och Prostens barnbarn-böckerna inlästa av Margareta Krook är fantastisk underhållning. Jag kan leta upp mina kassettband ibland och lyssna om och om igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *