Emil & Ida i Lönneberga

Astrid Lindgrens Emil och IdaJag har hört massor om Disneys “Frozen” på senaste tiden, och den verkar absolut bra, men jag har faktiskt inte känt något jättesug att se den. Däremot har jag (lite sent) kollat på trailern för “Emil och Ida i Lönneberga”, och den verkar ju helt fantastisk!

Jag har ingen aning om hur den uppfattas av barn som inte sett de andra filmerna, men jag fick sån nostalgi när jag såg trailern. Astrids röst, Björn Bergs illustrationer. Ljusa, glada och varma färger. Precis den typen av film jag vill se. Har ni andra sett den? Vad tyckte ni?

2 Thoughts.

  1. Åh, den var hur bra som helst! Det blir ju aldrig riktigt samma sak med nya filmer som med gamla klassiker, men den här var faktiskt riktigt bra, och mysigt med Astrids röst. Den kan inte mäta sig med de gamla älskade 70-talsfilmerna, men ändå överraskande bra. Sen kan jag kanske tycka att alltför många nya Astrid-filmer leder till att de gamla försummas, men en animerad sådan kändes helt okej. :)

    • Åh vad roligt, den ska jag verkligen se till att se! Självklart kommer ingenting gå att mäta med de gamla filmerna, men kanske kan det ge en till dimension av Emil :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *