Boktips: Sex med mera

Sandra Dahléns Sex med meraJag tror jag har läst en av årets viktigaste böcker: “Sex med mera” av Sandra Dahlén och med illustrationer av Lotta Sjöberg. Trots att den känns så viktig släpptes den första gången för över 10 år sen, men den är lika aktuell idag. Om inte mer. Så många frågor, allvarliga och roliga, och jätteviktiga. Helt fantastisk bok. Det blev en fullpoängare.

Läs gärna min recension hos LitteraturMagazinet.

3 Thoughts.

  1. Jonna, använder du dig av webbhotell? Vad använder du för något i så fall om man får fråga? :) Använder du wordpress? Är sugen på att utveckla mig lite.. och tankarna lutar åt de hållen nämligen. Kändes som om jag överröste dig med frågor nu och så vet jag inte ens om du kan besvara dem, men jag testar!

  2. Du har blivit taggad i min blogg att fortsätta på listan Oändligt goda skäl att läsa en bok, som jag hoppas att du vill fortsätta att fylla på och sedan tagga någon som du vill ska fortsätta :) Ha en bra helg!

  3. Pingback: Tankar om feminism och miljö, del 2 | Jonna Lindberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *