Bokbloggsjerka 6-9 september

ArbetsplatsVad skulle du göra om du plötsligt blev fem miljoner kronor rikare?

Det här är veckans bokbloggsjerkafråga från Annikas litteratur- och kulturblogg. Skulle jag ha så mycket pengar skulle jag köpa mig tid att skriva. Jag kanske skulle ha någon annan sysselsättning också, men jag skulle inte känna mig lika pressad att klara mig ekonomiskt. Jag skulle göra mer som jag ville, och inte som jag var tvungen. Sen skulle jag gå en kurs i kreativt skrivande utomlands. De kurser jag kikat på kostar i snitt 100 000 per år, så det skulle jag definitivt unna mig om jag hade fem miljoner.

11 Thoughts.

  1. En till som vill köpa skrivtid, kul! Jag skulle också ha gjort det. Kreativt skrivande- kurs utomlands låter också bra, men jag skulle helst vilja att de var på svenska :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *